Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه ارزیابی بیمه دانا از میزان خسارت به واحدهای مسکونی و تجاری مناطق زلزله زده مورد قبول نیست گفت: متاسفانه ارزیابی درستی از میزان خسارت ها انجام نگرفته و بیمه دانا باید به مفاد قرارداد پایبند باشد. ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۷ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، محمدمهدی شهریاری در جلسه بررسی میزان پرداخت خسارت بیمه واحدهای زلزله زده قطور و سلماس با انتقاد از تعلل بیمه دانا در پرداخت خسارت واحدهای زلزله زده قطور خوی و سلماس اظهار داشت: بیمه دانا موظف به اجرای کامل تعهدات خود در توافقنامه با استانداری است اما با گذشت بیش از 100 روز از زلزله قطور و سلماس متاسفانه هنوز خسارت زلزله زدگان به درستی پرداخت نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ارزیابی بیمه دانا از میزان خسارت به واحدهای مسکونی و تجاری مناطق زلزله زده مورد قبول نیست گفت: متاسفانه ارزیابی درستی از میزان خسارت‌ها انجام نگرفته و استانداری از بیمه دانا انتظار دارد تا به مفاد قرارداد خود پایبند باشد.

بانک‌های عامل پرداخت تسهیلات بانکی در مناطق زلزله‌زده قطور خوی را تسریع کنند29 میلیارد تومان خسارت بیمه به حساب خانوارهای روستایی زلزله‌زده قطور واریز می‌شود

شهریاری بیان کرد: با وجود اینکه شرکت بیمه گذار باید در کمتر از دو هفته نسبت به ارزیابی درست و پرداخت خسارت بیمه مناطق زلزله زده اقدام می‌کرد اما با گذشت بیش از 100 روز از زلزله هنوز این مهم به طور کامل محقق نشده است.

استاندار آذربایجان غربی تصریح کرد: فصل کاری در مناطق زلزله زده محدود است و این تعلل انجام گرفته در مسیر بازسازی خلل جدی وارد می سازد.

شهریاری ادامه داد: با توجه به اینکه ارزیابی شرکت بیمه گزار منطقی و عادلانه نیست بنابراین کمیته ای متشکل از طرفین قرارداد و یک کارشناس مربوطه تا آخر این هفته تشکیل و نسبت به برآورد مجدد در کمتر از یک هفته مناطق زلزله زده قطور و سلماس اقدام می‌کنند.

انتهای پیام/7548/ ز

R7548/P/S6,48/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مناطق زلزله زده زلزله زده قطور میزان خسارت بیمه دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۰۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید

سید محمد رضا سیدحسینی گفت: پیش بینی می شود با این میزان جوجه ریزی چهار هزار و ۸۸۰ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شود.

وی افزود: رکورد جوجه ریزی سال گذشته واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی سیستان و بلوچستان حدود ۲۴ میلون قطعه بوده که با این میزان جوجه ریزی، ۴۰ هزار و ۵۵۰ تن گوشت مرغ در استان تولید شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: به منظور افزایش ضریب خوداتکایی استان به گوشت مرغ ۳۲۷ واحد ۲۰ هزار قطعه‌ای مرغ گوشتی و ۱۵ واحد مرغ تخم گذار ۲۰ هزار قطعه‌ای با سرمایه‌گذاری بیش ۲۶ هزار میلیارد ریال توسط بخش خصوصی در حال ساخت است.

وی ادامه داد: هم اکنون ۴۰۰ واحد مرغداری ۲۰ هزار قطعه ای فعال با ظرفیت هشت میلیون قطعه در هر دوره در سیستان و بلوچستان مشغول تولید است.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • ارزیابی نهایی خسارت آتش سوزی شفت از سوی متولیان بیمه
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • بیش از ۱۴۰ هزار هکتار از مزارع خوزستان خسارت دید
  • ارزیابی خسارت وارده به زیر ساخت‌ها در چهارمحال و بختیار‌ی